Kantinediensten 2020

Nu de kantines weer open mogen betekent dit ook dat er er weer mensen nodig zijn die achter de bar staan van ons gezellige clubhuis Baan 5. Tijd dus om de kantinediensten weer in te vullen. Als je deze mail ontvangt is het de bedoeling dat ook jij een dienst voor je rekening neemt. In een aparte mail krijg je informatie over hoe we met de versoepelde coronaregels en het openen van de kantine omgaan.

Keuze uit verschillende diensten

Normaal gesproken worden er 2 diensten gedraaid in een jaar. Door corona is echter al een deel van het jaar verloren gegaan. Daarom gaan we proberen of het lukt om iedereen maar 1 dienst te laten doen. Je kunt kiezen uit verschillende diensten:

  • 1 keer Kantinedienst
  • 1 keer Kantine soppen - Met 4 mensen samen het clubgebouw schoonmaken
  • 1 keer Schoffelploeg - Met een groepje het groen op het park te ontdoen van onkruid

Als G-tennis lid hoef je geen diensten te draaien.

Schoffelploeg

De schoffelploeg is voor dit jaar al vol. Als je vorig jaar in de schoffelploeg zat betekent dit niet dat je er dit jaar automatisch weer in zit. De mensen die het betreft zijn op de hoogte. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Hans Roet via [email protected].

Sopploeg

Data voor de Sopploeg zijn: maandag 7 september en maandag 23 november.

Kantinediensten

De kantinediensten lopen van juli tot en met de eerste week van maart. De diensten van de competitie komen beschikbaar zodra bekend is wanneer de thuiswedstrijden zijn.

Hoe werkt het inschrijven voor een kantinedienst of schoonmaakdienst

Het inschrijven voor een kantinedienst of een schoonmaakdienst gaat via de website van LTC Beem-Star. Je vindt de beschikbare diensten onder "Mijn Club", de knop rechts bovenaan de website. Je dient hiervoor in te loggen. Heb je nog geen wachtwoord, dan kun je die eenvoudig opvragen via de link "Wachtwoord vergeten?" Je vult dan je bondsnummer in en ontvangt een mailtje met een link. Via de link kun je zelf een wachtwoord kiezen. Met je nieuwe wachtwoord log je in op "Mijn Club". Het bericht over het installeren van een app kun je negeren!

Op de Mijn Club pagina kies je voor Diensten. Hier zie je alle beschikbare diensten per maand. Wanneer er een groen blokje achter staat, kun je je voor die dienst inschrijven door op het groene plaatje te klikken.

Let op! Het kan voorkomen dat binnen één gezin meer mensen zich voor diensten moet inschrijven. Het inplannen van de diensten moeten dan gedaan worden met de inloggegevens van die persoon zelf. Dus niet alle diensten via 1 persoon inplannen.

Op de website vind je een uitgebreidere beschrijving voor hoe je je kunt inschrijven voor een kantinedienst.

Het je problemen met het inschrijven stuur dan een mail naar [email protected].

Certificaat verantwoord alcohol schenken

Als je toch achter je computer zit om je kantinediensten in te plannen, denk je dan even aan het behalen van het Certificaat Verantwoord Alcohol Schenken? Dat is verplicht voor iedereen die achter de bar staat en de vereniging riskeert een forse boete als we ons niet aan de regels houden. Bij voorbaat dank!

Via de website van NOC*NSF krijg je wat tekst en uitleg met behulp van grappige filmpjes. Daarover krijg je een paar vragen. Het is niet moeilijk en het is leuk om te doen. Je bent er ongeveer 20 tot hooguit 30 minuten mee bezig.


Ledenpas

Dit jaar worden geen nieuwe ledenpassen uitgegeven. De pas van 2019 is 2 jaar geldig, dus ook in 2020.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 681 970

LTC Beem-Star

Insulindeweg 10a
1462 MJ Middenbeemster

KVK-nummer

40624839