Voorzitterwoord

Beste tennissers, hooggeëerd publiek,

Hartelijk welkom bij de 35ste editie van het Beemster Polder Toernooi.

Ik kan zelf niet precies bedenken wanneer ik voor het eerst meedeed. Ik had kort daarvoor de draad weer opgepakt met tennis, maar had nog weinig wedstrijdritme en ik herinner me dat ik nerveus was. Ik deed in twee categorieën mee, maar lag er in beide categorieën na één wedstrijd uit.

Gelukkig wordt er nu eigenlijk altijd in poules gespeeld en heb je langer plezier van je inschrijving…

Juni is een uitstekende maand voor een tennistoernooi en bij het BPT hoort onlosmakelijk dat je voor en na zelf te spelen (of gewoon als geïnteresseerd publiek) heerlijk op het terras kunt vertoeven met een BPT-drankje en elke avond weer andere huisgemaakte heerlijkheden. Dit jaar zitten we nog lekkerder op het terras, met de prachtige nieuwe steigerhouten bank en mooie nieuwe terrasmeubels. Ook binnen is het goed toeven in de opgefriste kantine en de kleedkamers staan vers geschilderd te blinken.

35 jaar Sport 2000 Beemster Polder Toernooi en de Beemster is dit jaar 20 jaar UNESCO Werelderfgoed. Een goede reden om Beemster als thema te kiezen voor de jubileum-editie. En een goede reden voor een aantal nieuwe en bijzondere sponsors uit de Beemster om mee te doen dit jaar. U zult dit merken bij de prijzentafel, maar ook bij de attentie bij aanmelding en bij de hapjes en drankjes.

Ik verheug me op het toernooi met nieuwe categorieën, een beginnerstoernooi in het voorweekend en zelfs voor het eerst enkelspel. Ik verheug me op een sportief en gezellig toernooi, zoals we dat al 35 jaar organiseren. Komt U ook?

Liesbeth Molenaar

Voorzitter LTC Beemstar