Voorjaarscompetitite

De Voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot begin juni. In 2018 hebben maar liefst 30.032 teams mee gedaan met wat velen beschouwen als de mooiste periode van het tennisseizoen.

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2019 is geopend!

Verbetering competitieaanbod

De KNLTB heeft om de competitie aantrekkelijker te maken ook dit jaar een aantal verbeteringen doorgevoerd. Er is nu een landelijk geharmoniseerd aanbod van competitie soorten, hierdoor worden te veel versnippering, te grote reisafstanden en grote niveauverschillen tegen gegaan. Het kan dus betekenen dat je de competitiesoort die je altijd speelde niet meer kunt vinden, er zijn bijvoorbeeld diverse leeftijdsklassen samengevoegd en vormen vervallen.

Aanpassingen spelregels

Naast het nieuwe aanbod zijn er nog een aantal aanpassingen die het vermelden waard zijn dit jaar. Naast de vorig jaar ingevoerde supertiebreak in de 3e set bij alle dubbelspelen is dit jaar ook het spelen met wisselende dubbelpartner gestandaardiseerd in alle competitievormen met meerdere dubbels in 1 spelsoort.

Deadline inschrijving

Graag ontvangen wij je inschrijvingen uiterlijk 27 december via de mail, zodat wij de opgaves kunnen controleren en ze kunnen verwerken. Als je een team opgeeft, vermeld dan naast de gewenste competitievorm alsjeblieft de namen en bondsnummers van de spelers en geef aan wie aanvoerder is.

Alle gegevens over de competitie zullen ook op onze website worden geplaatst.

We zien de aanmeldingen voor de eerste competitie van volgend jaar graag verschijnen!

Met vriendelijke groeten,

De Wedstrijdcommissie

Uitslagen Voorjaarscompetitie 2018

LTC Beem-Star dankt onderstaande bedrijven voor hun bijdrage aan de vereniging ! !

0299-681970

Insulindeweg 10/a