Van de Wedstrijdleider

Beste tennissers,

De BPT commissie is alweer druk bezig met de organisatie van de 34e editie van het Beemster Polder Toernooi.

Alle ingrediënten voor een sportief en gezellig toernooi zijn ook dit jaar aanwezig.

Een goed gevulde prijzentafel, die naar wij hopen alle deelnemers zal aanzetten tot het leveren van een sportieve topprestatie! Een zeer belangrijke bijdrage aan deze prijzentafel wordt geleverd door onze hoofdsponsor Sport 2000.

Deelnemers en toeschouwers worden gastvrij onthaald door onze onvolprezen kantinecommissie die de lekkere toernooihapjes en drankjes verzorgt.

Voor het eerst dit jaar is ook de categorie 4 (20+) aan het toernooi toegevoegd!

Van KNLTB-zijde wordt het toernooi vakkundig begeleid door bondsgedelegeerde Angelique Timmer-Weisscher.

Zin gekregen in dit leuke toernooi? Geef je dan op via de link elders op deze site en denk aan het aantal verhinderingen dat je opgeeft alsjeblieft!

Namens de toernooileiding wens ik alle deelnemers een heel sportief en gezellig Beemster Polder Toernooi 2018 toe!

Annelies Buijs

Wedstrijdleider