Tennisles

Indien je les wilt volgen op de banen van Beem-Star zijn er naast het lesgeld dat je hiervoor aan tennisschool de Kloek moet betalen een aantal mogelijkheden:

- Het beste idee is natuurlijk om lid te worden van Beem-Star: je krijgt dan naast de lessen zelf nog veel aantrekkelijke mogelijkheden. Meer informatie lees je op de pagina lidmaatschap.

- Indien je geen lidmaatschap van Beem-Star wenst betaal je € 50,- per lesseizoen (zomer of winter).
Dit is een vergoeding voor het gebruik van de baan tijdens de les en moet betaald worden via de administratie van tennisschool de Kloek. Buiten de lessen mag er geen gebruik worden gemaakt van de banen.
Als je kiest voor uitsluitend les, maak je dat kenbaar maken aan de tennisschool, maar ook aan de ledenadministratie. Mail je naam en adresgegevens met de vermelding “alleen lessen” en het seizoen (zomer of winter) aan: [email protected]

Wil je meer weten over de lessen dan kun je een mail sturen naar [email protected] of kijk op de website van Tennisschool de Kloek.

LTC Beem-Star dankt onderstaande bedrijven voor hun bijdrage aan de vereniging ! !

0299-681970

Insulindeweg 10/a