Tennisles

Indien je les wilt volgen op de banen van Beem-Star zijn er naast het lesgeld dat je hiervoor aan tennisschool de Kloek moet betalen een aantal mogelijkheden.

Lid worden van Beem-Star

Het beste idee is natuurlijk om lid te worden van Beem-Star: je krijgt dan naast de lessen zelf nog veel aantrekkelijke mogelijkheden. Meer informatie lees je op de pagina lidmaatschap.

Alleen les bij Beem-Star

Indien je geen lidmaatschap van Beem-Star wenst betaal je € 50,- per lesseizoen (zomer of winter). Dit is een vergoeding voor het gebruik van de baan tijdens de les en moet betaald worden via de administratie van tennisschool de Kloek. Buiten de lessen mag er geen gebruik worden gemaakt van de banen.
Als je kiest voor uitsluitend les, maak je dat kenbaar maken aan de tennisschool, maar ook aan de ledenadministratie. Mail je naam en adresgegevens met de vermelding “alleen lessen” en het seizoen (zomer of winter) aan: [email protected]

Opgeven voor tennisles

Opgeven voor de tennisles kan op de speciale pagina voor Beem-Star op de website van tennisschool De Kloek. Ook vindt u algemene informatie op onze website

Voor vragen en of opmerkingen kunt u contact opnemen met Laurens Vredenburg, [email protected]
Telefoonnummer: 0648102215.

LTC Beem-Star dankt onderstaande bedrijven voor hun bijdrage aan de vereniging ! !