Inschrijving Najaarscompetitie

10 mei 2024


De voorjaarscompetitie is nog niet afgelopen en toch zijn wij al bezig met de voorbereidingen voor de najaarscompetitie van 2024.

Bijgaand ontvang je een link naar het overzicht van de speeldata en de competitievormen die in het najaar kunnen worden gespeeld, verdeeld in landelijke en regionale competities. 

Belangrijke informatie:

Graag ontvangen wij inschrijfverzoeken via [email protected] uiterlijk 9 juni 2024, zodat wij de aanmeldingen kunnen checken en verwerken voor de inschrijfperiode van de KNLTB sluit (19 juni 2023).
Als je een team opgeeft, vermeldt dan alsjeblieft de namen en, indien bekend, ook de bondsnummers van de spelers. Geef ook aan wie de aanvoerder van het team is.

Kun je met je tennismaatjes geen compleet team bij elkaar brengen, geef je dan alleen op of met degenen met wie je wilt samen spelen. Wij zullen dan kijken of we een geschikt team kunnen samenstellen.

Speel je nog niet zo lang tennis? Ook voor jou zijn er voldoende mogelijkheden! Begin bijvoorbeeld met de 8&9 competitie, of geef je op voor een competitievorm waarin je alleen dubbelpartijen speelt.

Heb je nog vragen over het spelen van competitie? Mail ons je vragen: [email protected].

We zien de aanmeldingen voor de najaarscompetitie 2024 graag verschijnen!

Met vriendelijke groeten,

De Wedstrijdcommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 681 970

LTC Beem-Star

Insulindeweg 10a
1462 MJ Middenbeemster

KVK-nummer

40624839