Wat zijn jouw vragen over LED verlichting?

04 juni 2019

Beste Leden,

We zijn we als vereniging aan het onderzoeken of we binnenkort kunnen overgaan op LED-verlichting voor onze banen. Onze huidige verlichting is al een tijd afgeschreven en we weten niet hoe lang de lampen het blijven doen.

Overschakeling naar LED is natuurlijk veel milieu-vriendelijker, onze energiekosten kunnen omlaag en het schijnt ook dat je beter alle uithoeken van de baan kunt verlichten zonder lichtoverlast er buiten.

Er is een werkgroep van start, bestaande uit het dagelijks bestuur, Hans Roet, onze baancommissaris en Jan Vrijbloed. Heb jij specifieke kennis van LED en/of baanverlichting, dan ben je van harte welkom in onze ploeg!

We zijn in de onderzoeksfase, maar zien vast dingen over het hoofd. Daarom de vraag aan alle leden: Wat zijn jouw vragen over LED-Verlichting? Waar moeten we aan denken? Domme vragen bestaan niet.......

Laat het ons weten op het mailadres van de werkgroep: [email protected]

Dankjewel!