Volwassenen mogen weer tennissen

11 mei 2020

Beste leden,

We zetten deze week weer een belangrijke stap: ook volwassenen mogen nu kijken of ze de weg naar de tennisbaan nog weten te vinden. De lessen gaan weer van start met maximaal 4 volwassenen per baan. Onder voorwaarden mag er ook weer vrij gespeeld worden. Behalve de algemene Corona-gerelateerde hygiëne-richtlijnen die we hopelijk inmiddels allemaal kennen (maar bekijk ze nog wel even in het protocol), zijn de belangrijkste voorwaarden:

1. Voorlopig alleen enkelspel
  2. Alleen op het park na vooraf reserveren
  3. Clubgebouw en terras blijven nog gesloten

Voor de jeugd blijft gelden dat ze alleen onder toezicht mogen vrij spelen.

De KNLTB hoopt dat er vanaf 1 juni ook weer gedubbeld mag gaan worden, daar horen jullie uiteraard meer van als dat daadwerkelijk weer mag. Mocht je normaal gesproken nooit enkelen en dat misschien wat zwaar vinden, begin dan rustig aan, met een half veldje en doe wat warming up oefeningen vooraf en/of wandel of fiets naar de baan, dat scheelt ook.

Voor het reserveren vinden jullie hier de instructies:

En het Corona-protocol van onze club staat ook op de website.

We vragen iedereen met klem het protocol te lezen en zich eraan te houden.
Ook bij onze vereniging kunnen we het alleen samen!

Heel veel tennisplezier gewenst en hopelijk tot snel op de baan.