Volwassenen 19+ mogen dubbelen! | Hulp bij reserveren

22 mei 2020


Er mag gedubbeld worden!

De toestemming van de gemeente is binnen. Er mag vanaf nu bij het vrijspelen ook gedubbeld worden door volwassenen van 19 jaar en ouder. Uiteraard nog wel volgens het coronaprotocol. Een extra verzoek is om zelf desinfectiemiddel mee te nemen om voor en na het spelen je handen schoon te maken.

De belangrijkste regels in het kort

  • Je reserveert je baan vooraf via de app of de website.
  • Je mag maximaal 2 keer 30 minuten achter elkaar reserveren.
  • Je komt niet te lang van te voren.
  • Na het tennissen verlaat je direct het park.

Aangepaste regels voor reserveren banen

Naar aanleiding van de ervaringen die tot nu toe zijn opgedaan met het reserveren van de banen, hebben we besloten de reserveringsregels aan te passen. Het blijkt dat 30 minuten tennissen is voor veel mensen echt te kort is. Mensen gingen daarom op het park een half uur wachten op nog een keer te kunnen spelen. Alleen is in verband met de Coronaregels wachten op het park niet toegestaan. We hebben daarom besloten dat het is toegestaan om (maximaal) 2 keer 30 minuten achter elkaar te reserveren. Je kunt dan een uur spelen. De bedoeling is wel dat je daarna het park verlaat. Als er niemand na je komt, kun je natuurlijk wel doorspelen.

Hulp bij reserveren

Het thuis reserveren van een baan is verplicht in verband met de coronaregels. Dat is om te voorkomen dat er mensen naar het park komen en daar gaan wachten tot er een baan vrij is. Je kunt een baan reserveren via de club app of via de website. Hoe je dat doet staat uitgelegd in de onderstaande filmpjes.

Mocht je er toch zelf niet uitkomen, stuur dan een mailtje naar [email protected].

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 681 970

LTC Beem-Star

Insulindeweg 10a
1462 MJ Middenbeemster