Update van de KNLTB systemen op 29 april

29 april 2019

Hoewel we voor een aantal onderdelen al wat langer gebruik maken van KNLTB.Club, hebben de meesten van jullie er pas echt mee te maken gekregen bij het inplannen van de diensten. Hierbij hebben jullie een wachtwoord aan moeten maken om via de website je diensten in te kunnen plannen. In deze update worden vooral heel veel verbeteringen doorgevoerd voor de administratie. Wij kunnen jullie dan beter en sneller helpen. Ook de beveiliging is verbeterd. Het gevolg hiervan is alleen wel dat je een nieuw wachtwoord aan moet vragen. Gelukkig zit dit nog vers in jullie geheugen. En anders kunnen je nog kijken naar de handleiding op de website.

Mijn Club en app op je telefoon
Het wachtwoord heb je nodig om in te loggen op het Mijn Club gedeelte van de website. Hier kun je je inschrijven voor diensten en zien voor welke diensten je je al ingeschreven hebt. Je kunt hier ook in via je profiel een aantal gegevens wijzigen zoals je pasfoto die ook op je ledenpas staat en je e-mailadres, waar je de nieuwsbrief op ontvangt.
Na deze update gaan we aan de slag met een mobiele app voor LTC Beem-Star. Het wachtwoord dat je nu nieuw aanmaakt geldt straks ook voor deze app. Over de handige app volgt nog informatie.

Als je problemen hebt bij het resetten van je wachtwoord, stuur dan een mailtje naar [email protected].