Overlijdensbericht Erelid Mindert Schut

10 februari 2019

Mindert en zijn vrouw Ans zijn voor onze vereniging van grote waarde geweest. De oudere leden kennen het werkhok voor onderhoud als “het hok van Mindert” en herinneren zich dat hij er eigenlijk altijd was als je naar de baan ging. Jarenlang vormde hij een gouden tandem met Tonny Haas: zij maakte de kantine schoon en hij deed het baanonderhoud en daarna dronken ze samen een glaasje port. Ook werd er wel gesproken over “de harem van Mindert”: Een groepje dames waaronder zijn vrouw Ans en de eerder genoemde Tonny speelden op vrijdagochtend om 9 uur een partijtje en Mindert deed klussen en daarna werd er gezellig samen koffie gedronken in de kantine of op het terras.

Mindert heeft vele jaren het baan-onderhoud gedaan en het onderhoud van de kantine en zorgde dat het hele park er tiptop uitzag. Hij was een onvermoeibare verenigingsman met een groot hart voor LTC Beem-Star. We zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor de vereniging heeft betekend en we wensen zijn vrouw Ans en verdere familie sterkte met dit verlies.