Inschrijving Clubkampioenschappen geopend

17 juli 2020

We mogen weer meer, de coronamaatregelen zijn verder versoepeld en dat geeft ons het vertrouwen dat we in September ook onze clubkampioenschappen zullen kunnen spelen, in de week voor de KNLTB 2020 competitie begint.

We zullen de clubkampioenschappen spelen in maximaal 6 dagen, van dinsdag 1 tot en met zondag 6 september.

In die periode kunnen we maximaal 2 verhinderingen accepteren.

Er wordt gespeeld in dames- of heren enkel, dames- of herendubbel en/of mix en je kunt je in maximaal 2 categorieën inschrijven.
We spelen de partijen conform het competitie reglement van de KNLTB; de enkelpartijen worden gespeeld met een 3e set en de dubbel en mixpartijen spelen in plaats van een 3e set een supertiebreak.

De clubkampioenschappen worden jaarlijks door en voor alle clubleden georganiseerd en de deelname is gratis. Natuurlijk zien wij graag dat iedereen meedoet aan de kampioenschappen, hier wordt immers bepaald wie dit jaar in alle categorieën de sterkste spelers van onze club zijn en het is leuk iedereen weer te zien op de baan na de vakanties. De inschrijving staat ook open voor de jeugdleden van 16 jaar en ouder, zo kunnen we de aankomende senioren vast kennis laten maken met alle andere senioren van onze club.

Om de wedstrijden zo goed mogelijk over de dagen te kunnen verdelen en er op die manier spannende en gezellige dagen van te maken willen we jullie vragen zo min mogelijk verhinderingen op te geven. Verhinderingen op de finale zondag willen we alleen toestaan als het gaat om calamiteiten of werk.

Inschrijven voor het toernooi kan vanaf 15 juli via toernooi.nl.

De inschrijving sluit op zondag 23 augustus om 23:59 uur.

Like LTC-Beemstar op Facebook en Instagram en blijf nog makkelijker op de hoogte.

Wij hebben er zin in en we hopen jullie te zien tijdens de clubkampioenschappen!

De wedstrijdcommissie