Inschrijven Voorjaarscompetitie 2021 senioren

05 december 2020

Op dit moment is het spelen én organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen, en niemand weet precies hoe het verder gaat. En toch krijg je op dit moment van ons een mail over de Voorjaarscompetitie 2021.

Zowel de KNLTB als de vereniging houden voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de tennissport in het algemeen en de competitie in het bijzonder, en wij zullen hier waar nodig tijdig op anticiperen.

Wanneer we in 2021 nog steeds met de 1.5 meter regelgeving te maken hebben, dan zal de bond naar de beste oplossing(en) zoeken om toch competitie te kunnen spelen en wij zullen je hier tijdig over informeren.

Dus we kijken wel vast vooruit naar 2021 en starten de voorbereidingen voor het nieuwe (competitie)seizoen op, in de goede hoop dat we in het voorjaar weer 'normaal' competitie kunnen spelen. En uiteraard heeft de KNLTB ook tijd nodig om de competitie in te delen en organiseren.

Hieronder het overzicht van de speeldata en het overzicht met de competitievormen die in het voorjaar kunnen worden gespeeld.

Graag ontvangen wij inschrijfverzoeken via [email protected] uiterlijk 4 januari 2021 zodat wij de aanmeldingen kunnen checken en ze kunnen verwerken voor de inschrijfperiode van de KNLTB sluit (14 januari 2021).

Als je een team opgeeft, vermeldt dan alsjeblieft de namen en bondsnummers van de spelers en geef aan wie aanvoerder is.

We zien de aanmeldingen voor deze 1e competitie van 2021 graag verschijnen!

Met vriendelijke groeten,

De Wedstrijdcommissie