Geef je op voor de Beem-Star laddercompetities

15 juli 2020

De laddercompetitie functionaliteit is geactiveerd op de KNLTB ClubApp! Je vindt het onder Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie.

Omdat dit zeker in deze tijd een hele leuke manier is om het wedstrijdelement in de tennissport terug te krijgen, gaan wij daar als vereniging meteen mee aan de slag.

Er zijn 6 laddercompetities geactiveerd op dit moment.

Enkelspel dames of heren

Wie wordt de beste enkelspeler of speelster van onze club?

Doel is, om zo hoog mogelijk op de ladder te klimmen. De hoogst geklommen speler wordt de koning(in) en mag een prijs in ontvangst nemen na afloop van deze competitie, aan het einde van dit jaar.

Je actuele enkelrating wordt alleen gebruikt om een objectief startpunt op de ladder te bepalen. De uitslagen van deze clubcompetitie hebben geen invloed op je rating.

Vanaf 15/7 tot en met 31/12 kun je elk Beem-Star senior lid dat zich opgeeft voor deze competitie uitdagen voor een potje tennis, met als doel zijn of haar plaats op de ladder over te nemen.

Deze 2 challenges staan open voor alle Beem-Star seniorleden. Je kunt jezelf inschrijven via de KNLTB ClubApp of via Mijn Club op onze website. Hier moet je voor inloggen.

Dubbelspel dames, heren en mix

Ladders 3,4 en 5 zijn ook toegankelijk voor alle Beems-Star senioren. In deze ladders bepalen we wie de dubbel koningen en koninginnen van onze club zijn. Ook deze ladders lopen bij voldoende animo door tot het einde van het jaar.

Zomer Challenge

De laatste laddercompetitie is de Zomerchallenge ladder en dit is een dubbelcompetitie speciaal voor onze nieuwe zomerchallenge leden. Deze ladder loopt tot en met eind september.

Alle zomerchallenge spelers mogen in 1 combinatie (damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel) meedoen, dus geef je op samen met een maatje dat je kent of tijdens de eerste lessen hebt ontmoet op de baan. Voor deze competitie is het nodig je als koppel op te geven bij de wedstrijdcommissie, op mailadres [email protected]. Zodra je bent aangemeld zie je de challenge in de app verschijnen en kun je gaan deelnemen.

Hoe speel je een ladderwedstrijd?

• Wie mag je uitdagen? Elk koppel dat 1, 2 of 3 plaatsen boven je op de ladder staat.
  • Maak een afspraak wanneer je wilt spelen en reserveer een baan voor een uur, dit moet binnen 4 dagen nadat je hebt of bent uitgedaagd.
  • Speel je partij op de afgesproken tijd en vul de uitslag in in de app.
  • De partij gaat om 2 gewonnen sets. De 3e set is geen gewone set maar een supertie-break (tot 10 punten)

Vragen? Mail naar [email protected]