De inschrijving voor de voorjaarscompetitie is geopend!

09 november 2018


Verbetering competitieaanbod
De KNLTB heeft om de competitie aantrekkelijker te maken ook dit jaar een aantal verbeteringen doorgevoerd. Er is nu een landelijk geharmoniseerd aanbod van competitie soorten, hierdoor worden te veel versnippering, te grote reisafstanden en grote niveauverschillen tegen gegaan. Het kan dus betekenen dat je de competitiesoort die je altijd speelde niet meer kunt vinden, er zijn bijvoorbeeld diverse leeftijdsklassen samengevoegd en vormen vervallen.
 
Aanpassingen spelregels
Naast het nieuwe aanbod zijn er nog een aantal aanpassingen die het vermelden waard zijn dit jaar. Naast de vorig jaar ingevoerde supertiebreak in de 3e set bij alle dubbelspelen is dit jaar ook het spelen met wisselende dubbelpartner gestandaardiseerd in alle competitievormen met meerdere dubbels in 1 spelsoort.

Handige links
 
Deadline inschrijving

Graag ontvangen wij je inschrijvingen uiterlijk 27 december via de mail, zodat wij de opgaves kunnen controleren en ze kunnen verwerken. Als je een team opgeeft, vermeld dan naast de gewenste competitievorm alsjeblieft de namen en bondsnummers van de spelers en geef aan wie aanvoerder is.

Alle gegevens over de competitie zullen ook op onze website worden geplaatst.

We zien de aanmeldingen voor de eerste competitie van volgend jaar graag verschijnen!

Met vriendelijke groeten,

De Wedstrijdcommissie 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0299-681970

LTC Beem-Star

Insulindeweg 10/a
1462 MJ Middenbeemster
Nederland