Corona update

06 november 2021

Zoals jullie allemaal weten, zijn er vanaf zaterdag 6 november nieuwe Corona-maatregelen van kracht. Vervelend, omdat we allemaal zo graag 'gewoon' willen verder leven, maar we moeten er het beste van maken en ons zodanig gedragen dat we elkaar niet allemaal besmetten en de zorg overbelasten. Wij zijn blij dat er geen Coronatoegangsbewijs gevraagd is voor iedereen die wil tennissen, dat is op verzoek van de Tweede Kamer niet doorgegaan.

Hoewel sommige mensen het niet meer kunnen horen, gaan ook wij als bestuur van de tennisclub jullie wederom vragen om je eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Heel concreet voor iedereen van 13 jaar en ouder:
Het clubgebouw van de tennisvereniging, inclusief terras, zijn vanaf zaterdag alleen toegankelijk voor mensen met een Coronatoegangsbewijs (CTB). Dit wil dus zeggen dat je in het clubgebouw of op het terras een geldige Corona Check App moet kunnen tonen op verzoek, op je telefoon of geprint.
Wij gaan dat als bestuur niet met regelmaat controleren.

Als je zonder Coronatoegangsbewijs in het clubgebouw of op het terras wordt aangetroffen, riskeren wij als vereniging een hoge boete.
We gaan ervanuit dat ieder lid van onze vereniging ons wil helpen dat te voorkomen, door zich aan deze regel te houden.

Verder geldt nog steeds dat we iedereen verzoeken de hygiëne-maatregelen in acht te nemen, thuis te blijven bij klachten (en dan ook te testen), en om zoveel mogelijk afstand te houden (anderhalve meter) om het risico van besmettingen te verkleinen.

En gelukkig kunnen we dan wel lekker blijven tennissen!

Met vriendelijke groet van het Bestuur

KVK-nummer