Binnenkort weer dubbelen | Regels reserveren banen aangepast

21 mei 2020

Hoera! Dubbelen kan binnenkort weer

Gistervond heeft de KNLTB laten weten dat er vanaf nu weer gedubbeld mag worden. LTC Beem-Star dient hier echter wel eerst toestemming voor te krijgen van de gemeente. Het bestuur probeert dit zo snel mogelijk te regelen. Zodra de toestemming er is zullen we het jullie laten weten via e-mail, website, Club app en Facebook.

Aangepaste regels voor reserveren banen

Naar aanleiding van de ervaringen die tot nu toe zijn opgedaan met het reserveren van de banen, hebben we besloten de reserveringsregels aan te passen. Het blijkt dat 30 minuten tennissen is voor veel mensen echt te kort is. Mensen gingen daarom op het park een half uur wachten op nog een keer te kunnen spelen. Alleen is in verband met de Coronaregels wachten op het park niet toegestaan. We hebben daarom besloten dat het is toegestaan om (maximaal) 2 keer 30 minuten achter elkaar te reserveren. Je kunt dan een uur spelen. De bedoeling is wel dat je daarna het park verlaat. Als er niemand na je komt, kun je natuurlijk wel doorspelen.

De belangrijkste regels in het kort

• Je reserveert je baan vooraf via de app of de website.
  • Je mag maximaal 2 keer 30 minuten achter elkaar reserveren.
  • Je komt niet te lang van te voren.
  • Na het tennissen verlaat je direct het park.

Het volledig protocol staat op de website.

De huidige regels zijn vervelend, maar dat zijn de voorwaarden waaronder de banen in Coronatijd open kunnen blijven. Ook is het de bedoeling dat op deze manier ze veel mogelijk leden kunnen tennissen. En hou nog even volgende week kunnen we hopelijk alweer dubbelen.

Controle door Handhaving

Er wordt steng gecontroleerd. We zien regelmatig het busje van Handhaving langs rijden. Het laatste wat we willen is dat we en fixe boete krijgen of dat de banen weer gesloten worden. In het laatste geval duperen we niet alleen onszelf, maar ook de tennisschool.

Er komen zonnige dagen aan. Laten we samen zorgen dat we daar allemaal tennissend plezier van kunnen hebben. Zorg goed voor jezelf en ook voor anderen.