Belangrijk nieuws als je 's avonds wilt tennissen

21 april 2021

LED-verlichting, nu echt
Deze week wordt een begin gemaakt met de aanleg van de LED-verlichting en volgende week woensdag zijn de werkzaamheden als het goed is afgerond. Er kan gewoon gespeeld worden, hooguit zal je misschien merken dat de lampen in de avond worden afgesteld.

De bediening van de lampen gaat veranderen. In het vervolg zet je de lampen aan met een knop per twee banen in het halletje van het clubgebouw. DUS als je 's avonds wilt tennissen, moet je een sleutel hebben van het clubgebouw. En de tweede belangrijke wijziging is, dat je de lampen als je als laatste van die twee banen weggaat ook weer UIT moet zetten. Vooral voor de buren is dit belangrijk. Wat blijft is de tijdklok: om 23:00 uur gaan alle lampen automatisch uit.

Heb je nog geen sleutel?
Kom dan vrijdagavond 23 april of maandagavond 26 april tussen half 8 en half 9 naar het clubgebouw en je kunt voor € 5,-  een sleutel afhalen (PIN of contant).  Denk wel aan afstand en mondkapje. We hebben geen idee hoeveel mensen er nog geen sleutel hebben, we hebben een flinke voorraad, maar wie het eerst komt, die het eerst maalt. Als er op vrijdag tekort is zorgen we dat er maandag nieuwe voorraad is.

Avondklok en ander COVID19-nieuws
Zoals jullie hoogstwaarschijnlijk al weten is de avondklok verleden tijd vanaf woensdag 28 april. Dus dan hebben we weer een uurtje extra om 's avonds op onze prachtig verlichte banen te tennissen!  Wat ons geliefde Beemster Polder Toernooi betreft ziet het er niet zonnig uit, maar er is nog geen definitief besluit. Hetzelfde geldt voor de competitie. We hopen dat er snel weer meer mogelijk is.

Jaarvergadering
Hoewel er helaas 1 persoon niet in onze Teams-meeting kon inloggen, is de vergadering verder goed verlopen. We hebben onze nieuwe penningmeester, Petra van den Berg welkom geheten en afscheid genomen van Martijn Aaij als secretaris en Ivo Bakker als penningmeester.

Secretaris
Wie o wie wordt onze nieuwe secretaris? Wij moeten als leden van een vereniging samen de boel draaiende houden en een secretarisrol is niet zwaar, maar wel belangrijk. Het bestuur vergadert onder normale omstandigheden 4x per jaar en er is een jaarlijkse ledenvergadering. Je draagt zorg voor de agenda (met input van anderen), maakt notulen (in het geval van de bestuursvergadering meer actielijstjes) en je zorgt dat zaken volgens de statuten gebeuren. Je bent lid van het Dagelijks Bestuur, dus een enkele keer als er snel een besluit genomen moet worden overleg je via de app of anderszins met penningmeester en voorzitter. En we hebben een leuk bestuur waarin iedereen zijn/haar taken serieus neemt.  That's it!  Meer info via [email protected].