Beem-Star nieuws

14 december 2020

Beste leden van LTC Beem-star en ouders van jeugdleden.

Dit is het nieuwsbericht van 2020. Eigenlijk zal het niemand verbaasd hebben dat er strenge maatregelen werden afgekondigd vandaag, maar gemakkelijk is het niet.

Lockdown
Voor de jeugd verandert er veel, maar op de tennisbaan gelukkig niets.
Voor volwassenen heeft de lockdown die vanavond is aangekondigd helaas wel gevolgen: tot 19 januari is alleen enkelspel toegestaan. De activiteiten blijven stil liggen en de kantine blijft gesloten. Wie er tennisles heeft wordt door de tennisschool geïnformeerd over de details. Ons advies aan alle leden: Doe voorzichtig, houdt afstand, maar blijf vooral spelen, ook al dubbel je eigenlijk liever; buitensporten is gezond en verdrijft de spinnenwebben in je hoofd.

Competitie
De KNLTB bereidt de voorjaarscompetitie voor jeugd en volwassenen gewoon voor. Jullie hebben hierover bericht gehad. Meld je op tijd aan, al weten we nog niet zeker of het door kan gaan.

Reserveringsbeleid
We hebben bij onze tennisvereniging een "afhang-reglement". Hierin zijn zaken geregeld over hoe lang je een baan kunt reserveren, welke baan je als eerste moet reserveren als alle banen bezet zijn, et cetera. Sinds we online reserveren, is er eigenlijk het nodige veranderd: je komt niet meer in vol ornaat naar de baan en ontdekt dat alle banen bezet zijn, maar reserveert vanuit huis. Ons reglement is hier nog niet op afgestemd. Het bestuur merkt dat het nu hier en daar wringt. We werken daar aan, maar in de tussentijd: Reserveer alsjeblieft maximaal 1 uur. De avonden zijn druk en zo kunnen anderen ook spelen. Mocht er niemand na jullie klaarstaan, dan kan je alsnog langer op de baan blijven. Bij voorbaat dank!

Verlichting
De huidige verlichting loopt nu echt op zijn/haar laatste benen. Door Corona hebben de plannen op een laag pitje gestaan, maar actie is noodzakelijk. We hebben deze week overleg met onze buren over de LED-verlichting die er aan komt en hopen jullie binnenkort te verblijden met nieuwe lampen.

Tot slot
We hopen dat iedereen de creativiteit kan vinden om zo goed mogelijk de feestdagen door te komen. Pas goed op elkaar en jezelf en we wensen jullie allemaal alle goeds en een mooi en sportief 2021 toe!