Algemene ledenvergadering (ALV) dinsdag 20 april

06 april 2021

De Algemene ledenvergadering is gepland op dinsdag 20 april 2021 en start om 20:00. Inloop 19:45. De vergadering zal digitaal gehouden worden via Microsoft Teams.

De link naar de digitale vergadering hebben de leden ontvangen in hun mail en staat ook op het besloten deel van de site onder Leden > ALV 2021. Hier vind  je ook een toelichting op hoe de vergadering zal verlopen en een korte uitleg van het gebruik van Microsoft Teams. Daarnaast leggen we je uit hoe we je eventueel kunnen helpen. Om de pagina te bekijken moet je wel ingelogd zijn op de website via de knop "Mijn Club" rechts bovenaan de pagina. Heb je nog geen wachtwoord, of ben je deze vergeten klik dan op de Mijn Club pagina op de link Wachtwoord vergeten?.

Algemene ledenvergadering digitaal

In verband met corona kunnen wij onze algemene ledenvergadering (ALV) niet zoals elk jaar begin maart in ons clubgebouw houden. De spoedwet ALV geeft verenigingen de mogelijkheid om de vergadering digitaal te organiseren. De ALV uitstellen was ook een mogelijkheid. In verband met de begroting en het wisselen van bestuursleden heeft dit niet de voorkeur van het bestuur. Daarnaast zijn er geen punten waarbij hoofdelijke stemming nodig is. Dit maakt het ook makkelijker de ALV digitaal te organiseren.

Oproep

Met ingang van 20 april stopt Martijn Aaij na een vele jarenlange periode als secretaris van het bestuur van LTC Beemstar en hij is niet herkiesbaar.
We hebben een oproep gedaan en verschillende mensen benaderd maar zijn er tot nu toe nog niet in geslaagd om een opvolger te vinden.
Hoewel de rol van secretaris in een verder goed functionerend bestuur niet een zware taak is, willen we als overige bestuursleden deze taak er niet bij gaan nemen. We willen ons focussen op de taken die we al hebben en vragen de leden hierbij met klem na te denken of ze bereid zijn een bescheiden bijdrage te leveren aan het reilen en zeilen van hun tennisvereniging. Stel je alsjeblieft beschikbaar, of vraag meer informatie via [email protected]

Met vriendelijke groet,