Algemene Ledenvergadering (ALV) dinsdag 12 maart

24 februari 2019

De jaarvergadering wordt als altijd gehouden in het clubgebouw aan de Insulindeweg 10-A te Middenbeemster. Aanvang van de vergadering is 20.00 uur stipt.

We ontmoeten jullie allen graag in ons clubgebouw, dat in de afgelopen weken een frisse ‘facelift’ heeft gekregen. Komt dat zien!

De Agenda en notulen van de ALV van 6 maart 2018 met de daarbij behorende bijlagen, alsmede de Balans 2018 en de Begroting 2019 van de penningmeester zijn inmiddels geplaatst op het alleen voor leden toegankelijke deel van de website. De informatie wordt pas zichtbaar nadat je ingelogd ben in Mijn Club. Je vindt de knop rechts bovenaan.

Je logt in met je bondsnummer en je wachtwoord. Als je nog geen wachtwoord hebt kun je gebruik maken van de link Wachtwoord vergeten?

Nadat je bent ingelogd vind je de stukken via het menu onder Leden.