Indien je les wilt volgen op de banen van Beem-Star zijn er naast het lesgeld dat je hiervoor aan tennisschool de Kloek moet betalen een aantal mogelijkheden:

- Lid worden van Beem-Star: zie de informatie bij lidmaatschap

- Indien je geen lidmaatschap van Beem-Star wenst dien je € 50,- per lesseizoen (zomer of winter) te betalen.
Dit is een vergoeding voor het gebruik van de baan tijdens de les en moet betaald worden via de administratie van tennisschool de Kloek.

Buiten de lessen mag er geen gebruik worden gemaakt van de banen.
Naam en adres dienen te worden doorgegeven aan de ledenadministratie; e-mail hiervoor via ons contactformulier (kies voor: Verzenden aan Ledenadministratie)

Wil je meer weten over de lessen dan kun je een mail sturen naar info@tennisschooldekloek.nl, of kijk op de website van Tennisschool de Kloek. Je vind hier ook de jaarplanning van hun activiteiten.