L.T.C. Beem-Star is de tennisvereniging van de Beemster, met een nagelnieuw park, een goede sfeer leuke activiteiten en een gezellige kantine. Overweeg je wel eens of tennis jouw sport is?

Dan hebben wij een SPECIALE AANBIEDING: een gratis proeflidmaatschap tot 1 januari 2018!

• Toegang tot het park en de mogelijkheid te tennissen zo vaak je maar wilt.
  • Mogelijkheid mee te doen aan de wekelijkse racketavond vanaf 12 september, een open inloopavond waarbij met de pasjes van de aanwezigen gelegenheidskoppels worden samengesteld. Een perfecte gelegenheid om andere leden te leren kennen en tennismaatjes te vinden en regelmatig te spelen, ook als je zelf nog geen maatjes hebt bij aanmelding!
  • Natuurlijk kan je ook gelijk beginnen met tennislessen, die worden zowel op ons park als binnen bij De Kloek gegeven door tennisschool De Kloek. Maak gebruik van de speciale aanbieding van De Kloek of kijk op www.vangelderentennisacademy.nl/ voor informatie en prijzen.

Bij een volledig jaar-lidmaatschap wordt je ook lid van de KNLTB (de tennisbond) en krijg je de mogelijkheid deel te nemen aan toernooien, competitie, et cetera. Kosten: €120 voor senioren, €50 voor junioren.

Wil je je opgeven voor het proeflidmaatschap, stuur dan een mail naar onze ledenadministratie. Vermeld daarbij je naam, je leeftijd en je telefoonnummer. Iemand van de club neemt dan contact met je op om je wegwijs te maken.

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter