Beste leden van Beem-Star,

De voorjaarscompetitie is begonnen, er kan worden ingeschreven voor het BPT en er is voor de zomervakantie begint nog meer tennis!

Omdat er tussen de zomervakantie en de start van de najaarscompetitie maar 1 week ligt en vorig jaar bleek dat er in de laatste vakantieweek nog veel Beem Star leden op vakantie zijn, heeft de  wedstrijdcommissie voor een ander tijdstip gekozen om de clubkampioenschappen van 2017 te verspelen.

We spelen dit jaar in week 22 en 23, van maandag 29 mei tot en met Zaterdag 10 juni. Gedurende twee aaneengesloten weken kan worden gespeeld in dames- of heren enkel, dames- of herendubbel en/of mix, maximaal 3 inschrijvingen per deelnemer, maximaal 1 inschrijving per categorie.

Indien het aantal deelnemers maakt dat het niet nodig is beide weken volledig te gebruiken kan de wedstrijdcommissie besluiten later dan maandag 29 mei te beginnen met het toernooi.

Dit evenement wordt jaarlijks door en voor de club georganiseerd, het is gratis voor alle leden. Natuurlijk zien wij graag dat iedereen meedoet aan de kampioenschappen, hier wordt immers bepaald wie dit jaar in alle categorieën de sterkste spelers van onze club zijn.  De inschrijving staat ook open voor de jeugdleden van 16 jaar en ouder, zo kunnen we deze aankomende senioren vast kennis laten maken met alle andere seniorleden van onze club.

Om de wedstrijden zo goed mogelijk over de weken te kunnen verdelen en er op die manier spannende en gezellige weken van te maken willen we jullie vragen zo min mogelijk verhinderingen op te geven. Verhinderingen op de finale zaterdag willen we alleen toestaan als het gaat om calamiteiten of werk.

Inschrijven voor het toernooi kan vanaf vandaag via toernooi.nl of via deze site.

De inschrijving sluit op vrijdag 19 mei om 18:00 uur

Wij hebben er zin in en we hopen jullie te zien tijdens de clubkampioenschappen!

De wedstrijdcommissie

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter