Nieuws

L.T.C. Beem-Star is de tennisvereniging van de Beemster, met een nagelnieuw park, een goede sfeer leuke activiteiten en een gezellige kantine. Overweeg je wel eens of tennis jouw sport is?

Dan hebben wij een SPECIALE AANBIEDING: een gratis proeflidmaatschap tot 1 januari 2018!

  • Toegang tot het park en de mogelijkheid te tennissen zo vaak je maar wilt.
  • Mogelijkheid mee te doen aan de wekelijkse racketavond vanaf 12 september, een open inloopavond waarbij met de pasjes van de aanwezigen gelegenheidskoppels worden samengesteld. Een perfecte gelegenheid om andere leden te leren kennen en tennismaatjes te vinden en regelmatig te spelen, ook als je zelf nog geen maatjes hebt bij aanmelding!
  • Natuurlijk kan je ook gelijk beginnen met tennislessen, die worden zowel op ons park als binnen bij De Kloek gegeven door tennisschool De Kloek. Maak gebruik van de speciale aanbieding van De Kloek of kijk op www.vangelderentennisacademy.nl/ voor informatie en prijzen.

Bij een volledig jaar-lidmaatschap wordt je ook lid van de KNLTB (de tennisbond) en krijg je de mogelijkheid deel te nemen aan toernooien, competitie, et cetera. Kosten: €120 voor senioren, €50 voor junioren.

Wil je je opgeven voor het proeflidmaatschap, stuur dan een mail naar onze ledenadministratie. Vermeld daarbij je naam, je leeftijd en je telefoonnummer. Iemand van de club neemt dan contact met je op om je wegwijs te maken.

 

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Beste leden van Beem-Star,

De voorjaarscompetitie is begonnen, er kan worden ingeschreven voor het BPT en er is voor de zomervakantie begint nog meer tennis!

Omdat er tussen de zomervakantie en de start van de najaarscompetitie maar 1 week ligt en vorig jaar bleek dat er in de laatste vakantieweek nog veel Beem Star leden op vakantie zijn, heeft de  wedstrijdcommissie voor een ander tijdstip gekozen om de clubkampioenschappen van 2017 te verspelen.

We spelen dit jaar in week 22 en 23, van maandag 29 mei tot en met Zaterdag 10 juni. Gedurende twee aaneengesloten weken kan worden gespeeld in dames- of heren enkel, dames- of herendubbel en/of mix, maximaal 3 inschrijvingen per deelnemer, maximaal 1 inschrijving per categorie. 

Indien het aantal deelnemers maakt dat het niet nodig is beide weken volledig te gebruiken kan de wedstrijdcommissie besluiten later dan maandag 29 mei te beginnen met het toernooi.

Dit evenement wordt jaarlijks door en voor de club georganiseerd, het is gratis voor alle leden. Natuurlijk zien wij graag dat iedereen meedoet aan de kampioenschappen, hier wordt immers bepaald wie dit jaar in alle categorieën de sterkste spelers van onze club zijn.  De inschrijving staat ook open voor de jeugdleden van 16 jaar en ouder, zo kunnen we deze aankomende senioren vast kennis laten maken met alle andere seniorleden van onze club.

Om de wedstrijden zo goed mogelijk over de weken te kunnen verdelen en er op die manier spannende en gezellige weken van te maken willen we jullie vragen zo min mogelijk verhinderingen op te geven. Verhinderingen op de finale zaterdag willen we alleen toestaan als het gaat om calamiteiten of werk.

Inschrijven voor het toernooi kan vanaf vandaag via toernooi.nl of via deze site. 

 

De inschrijving sluit op vrijdag 19 mei om 18:00 uur

 

Wij hebben er zin in en we hopen jullie te zien tijdens de clubkampioenschappen!


De wedstrijdcommissie

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

 Je kunt dit overzicht ook als PDF downloaden.

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Hallo Beemstar tennis liefhebbers/sters,

Het voorjaar komt er aan en het onderhoud aan ons park ook, de Gemeente heeft ons verlost van de overlast van de bomen langs de Rijperweg, waar we erg blij mee zijn. Binnen enkele weken word alles herbeplant met 4 bomen en verder lage / snelle kruipplantjes. Binnen twee jaar moet alles dan dichtgegroeid zijn.

Maar ook hier geld: niks voor niks. Beem-Star gaat deze strook zelf onkruid vrij houden  (dat was de deal). Wat zoeken wij dus? Een schoffel ploeg bestaande uit dames en heren die eens wat anders willen doen voor de club.

Wat is de insteek? De gemeente helpt ons op weg met hoe het werk zo kort mogelijk te houden en vooral  beheersbaar. Om de 14 dagen gaan de vrijwilligers de strook bewerken. Twee aan de ene kant, twee aan de andere kant en werken zo naar elkaar toe. Alles bij elkaar gaat dit binnen een uurtje lukken. Dat valt mee toch?! we starten 09.30. Op die manier is iedereen weer ruim voor 12.00 uur thuis

De bedoeling is om dit samen te laten vallen met de ploeg onderhoud banen. Op die manier is er een lekker koppeltje en drinken we na afloop gezellig een bakkie koffie met zijn allen.

Wie hebben we op dit moment voor de schoffelploeg? Jan Oele, Johan Meijering, Cor Bakker en ..., ja daar zijn we naar op zoek. Het zou mooi zijn als er ook eens wat vrouwen bij zouden komen. Is weer eens wat anders.

Lijkt het je wat of heb je nog vragen bel dan even naar Hans (0681140341). Dan geef ik je naam door aan Hanna en vervalt je kantinedienst.

Groeten,

Hans

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Beste leden en (ouders van) jeugdleden van LTC Beemstar,

Op dinsdag 14 en donderdag 16 maart a.s. kunnen tussen 19.00 en 21.00 uur in de kantine de nieuwe ledenpasjes opgehaald worden. Op deze avonden worden meteen de 2 kantinediensten ingepland voor de senioren leden.

Bij het uitzoeken van de nieuwe kantinediensten moet er rekening mee gehouden worden dat voor de najaarscompetitie de thuis wedstrijden nog niet bekend zijn.

Als je een van deze diensten uitzoekt, houd er dan rekening mee dat als er geen thuis wedstrijd is op deze datum, je hiervoor een andere dienst krijgt toegewezen.

Ook willen wij jullie herinneren aan de test voor onze Drank- en Horecavergunning van de gemeente. Iedereen die achter de bar staat moet weten hoe je in sportkantines verantwoord alcohol schenkt. NOC-NSF heeft daarvoor een testje ontwikkeld, dat ALLE mensen die achter de bar staan gedaan moeten hebben.

Het is niet moeilijk en ook niet vervelend, zelfs wel grappig als je sommige filmpjes bekijkt. Het kost, afhankelijk van hoe grondig je het doet, ongeveer 20 tot hooguit 30 minuten van je tijd. Gelieve bij het invullen van de de test bij de vraag "E-mailadres barverantwoordelijke" het e-mailadres "kantinebeheer@ltcbeemstar.nl" te vermelden en bij de vraag "Naam barverantwoordelijke" de naam "J.N.M. Velzeboer" te vermelden. Bij "Aangesloten bij welke bond" kies hier voor KNLTB. De vereniging krijgt bericht als jij de test hebt afgelegd en moet zorgen dat alle leden die kantinedienst draaien de test doen.

Wij stellen jullie op de pasjesavonden in de gelegenheid om  de test af te leggen.

Met vriendelijke groet,


Kantinecommissie en ledenadministratie

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Additional information

Copyright © 1970-2017 LTC Beem-Star - Disclaimer - Colofon