UITNODIGING voor de ALGEMENE LEDENVERGADERING (ALV)

van LTC BEEM-STAR van DINSDAG 6 MAART 2018 aanvang 20.00 uur

Beste leden van LTC Beem-Star,
Het bestuur nodigt jullie van harte uit voor het bijwonen van bovenstaande ALV van onze tennisvereniging. De jaarvergadering wordt als altijd gehouden in het clubgebouw aan de Insulindeweg 10-A te Middenbeemster. Aanvang van de vergadering is 20.00 uur stipt.

DE AGENDA:

1. Opening door de voorzitter
  2. Ingekomen stukken/mededelingen
  3. Notulen van de ALV van 8 maart 2017
  4. Jaarverslag(en) 2017
  5. Financieel jaarverslag 2017 en Begroting 2018
  6. Verslag van de kascommissie / dechargeren penningmeester / benoeming nieuwe kascommissie
  7. Vaststelling contributie en entreegeld
  8. Verkiezing van bestuursleden (zie bijlage met kandidaatstellingen en verdeling functies)
  9. Verkiezing voorzitter van het bestuur
  10. Wvttk/rondvraag
  11. Sluiting door de voorzitter

De notulen van de ALV van 8 maart 2017 met de daarbij behorende bijlagen, alsmede de Balans 2017 en de Begroting 2018 van de penningmeester zijn inmiddels geplaatst op het alleen voor leden toegankelijke deel van de website van de vereniging www.ltcbeemstar.nl

Tileman van den Heuvel - voorzitter | Martijn Aaij - secretaris | Hans Hondeman - penningmeester

Middenbeemster, 18 februari 2018.

Beste leden van Beemstar,

Vanaf heden kunnen jullie je weer inschrijven voor de

WINTER-RECREATIE-COMPETITIE

We starten op dinsdag 31 oktober en donderdag 2 november.
8 weken en de kerstvakantie niet.

De tweede ronde van 8 weken starten we op dinsdag 9 januari en donderdag 11 januari .

Er wordt een indeling gemaakt en je speelt een uur.

Er kan alleen worden opgegeven via mail.

Vanaf heden kan je je inschrijven bij:

recreatiecommissie@ltcbeemstar.nl

Graag bij de aanmelding vermelden of je dinsdag en/of donderdag wilt spelen met je naam en telefoonnummer.

De inschrijving sluit 15 oktober want dan gaan wij de indeling maken.
Zodra de indeling bekend is krijg je een berichtje.

Wij zeggen enthousiast TOT ZIENS.

Marion en Annelies van de recreatiecommissie.

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Behalve het opknappen van de banen, stond ook het opknappen van de oefenkooi op het verlanglijstje. Die opknapbeurt is eind augustus afgerond. Met grote dank aan Gertjan die de onderdelen van de kooi gemaakt heeft. De opknapbeurt is uitgevoerd door Gertjan, Johan en Hans (H). Hieronder de foto's van de voltooiing van de renovatie.

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

Er is een nieuwe versie van de lijst met kantinediensten geplaatst. De lijst is te vinden op het beveiligde gedeelte van de site.

Om op het beveiligde gedeelte te komen dien je in te loggen met je bondsnummer en je wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je deze opnieuw opvragen via de "Wachtwoord vergeten" link de bij de login box.

Plaats op FacebookPlaats op Google PlusPlaats op Twitter

L.T.C. Beem-Star is de tennisvereniging van de Beemster, met een nagelnieuw park, een goede sfeer leuke activiteiten en een gezellige kantine. Overweeg je wel eens of tennis jouw sport is?

Dan hebben wij een SPECIALE AANBIEDING: een gratis proeflidmaatschap tot 1 januari 2018!

• Toegang tot het park en de mogelijkheid te tennissen zo vaak je maar wilt.
  • Mogelijkheid mee te doen aan de wekelijkse racketavond vanaf 12 september, een open inloopavond waarbij met de pasjes van de aanwezigen gelegenheidskoppels worden samengesteld. Een perfecte gelegenheid om andere leden te leren kennen en tennismaatjes te vinden en regelmatig te spelen, ook als je zelf nog geen maatjes hebt bij aanmelding!
  • Natuurlijk kan je ook gelijk beginnen met tennislessen, die worden zowel op ons park als binnen bij De Kloek gegeven door tennisschool De Kloek. Maak gebruik van de speciale aanbieding van De Kloek of kijk op www.vangelderentennisacademy.nl/ voor informatie en prijzen.

Bij een volledig jaar-lidmaatschap wordt je ook lid van de KNLTB (de tennisbond) en krijg je de mogelijkheid deel te nemen aan toernooien, competitie, et cetera. Kosten: €120 voor senioren, €50 voor junioren.

Wil je je opgeven voor het proeflidmaatschap, stuur dan een mail naar onze ledenadministratie. Vermeld daarbij je naam, je leeftijd en je telefoonnummer. Iemand van de club neemt dan contact met je op om je wegwijs te maken.