Even voorstellen: de Recreatie commissie.

Wij zijn een enthousiast groepje mensen wat graag iets wil organiseren voor onze vereniging die wij een warm hart toedragen. We hebben het gezellig met elkaar, onze vergaderingen zijn iedere keer een feestje. Ons doel is om sportiviteit en gezelligheid te combineren voor zoveel mogelijk leden van de vereniging. Onze drempel is daarom erg laag. Een ieder is welkom aan onze activiteiten deel te nemen.

Onze commissie bestaat uit de volgende leden: Anne van Straaten en Annelies Meijboom. Zij zijn al jaren bij deze commissie en nog steeds verrassend veelzijdig bij onze georganiseerde activiteiten. Zij zijn ook de afvaardiging van deze commissie naar het hoofdbestuur. De commissie is uitgebreid met Marion Jonges, als enige niet lid van de vereniging, haar man Jan is lid. Zij vindt het een gezellige club en helpt graag mee waar kan.

We organiseren ieder jaar 3 vaste activiteiten aangevuld met activiteiten die door gaan bij voldoende deelname.
Als eerste het openingstoernooi. De zondag vlak na de jaarvergadering gehouden. De racketavonden, iedere dinsdagavond, aanvang 19.30. Voor beginners en gevorderden. Iedere avond weer een verassing tegen wie en met wie je speelt. De winterrecreatiecompetitie, vanaf eind oktober tot begin maart. Hiervoor dient men zich aan te melden en via een speelschema kan men de dinsdag avond of donderdagavond tennissen mits het weer het toestaat. Een mooie aanvulling van sportief bezig zijn met elkaar voor de stille wintertijd.

Het Invitatie-toernooi. Sportief tennissen met leden van een andere vereniging en er een gezellige dag met elkaar van maken. Het 50 + toernooi, het woord zegt het al. Een gezellige maar vooral sportieve dag met onze 50 plussers van de vereniging. In het najaar een B en B toernooi. Deze dag staat geheel in het teken van een door ons bedachte thema.

Wij zijn er van overtuigd dat bovenstaand programma voldoende mogelijkheden geeft om sportief en gezellig bezig te zijn met elkaar.
Wij nodigen alle leden dan ook van harte uit.

Voor vragen: via ons contactformulier. (Keuze: Recreatiecommisie)