Inloggen op het beveiligde gedeelte voor het overzicht kantinediensten

Hallo tennisvrienden en vriendinnen, even voorstellen, “de kantinecommissie”.

Wat doen wij eigenlijk?

• Wij begeleiden de leden die kantinedienst moeten draaien met alle voorkomende handelingen tijdens de vele evenementen.

• Waar moet u dan aan denken, zorgen voor alle warme en koude drankjes, inkopen doen om alle lekkkere broodjes klaar te kunnen maken die in overvloed genuttigd worden.
  • Het openen en afsluiten van de kantine tijdens de evenementen en natuurlijk het schoonhouden van bar en keuken.
  • Zorgen dat er een gezellige sfeer hangt, vandaar ook dat deze commissie bestaat uit gezellige mensen nl. Hanna Veenhof, Liesbeth Molenaar, Maartje Glorie en Sjaak Velzeboer (vz). Deze mensen staan tijdens de evenementen tot uw beschikking, maar houdt er rekening mee dat zij ook vrijwilligers zijn.

Voor het eerst kantinedienst? Lees dan de volgende documenten goed door:

Instructies voor uw kantinediensten    en   Huisregels

Voor vragen kun je ons e-mailen via het contactformulier. (Keuze: Kantinebeheer)

Er is ook een mailbox speciaal voor alle zaken betreffende de kantinediensten.

Deze mailbox wordt beheerd door Hanna Veenhof en is eveneens bereikbaar via het contactformulier. (Keuze: Kantinediensten)