De jeugdcommissie van Beem-Star organiseert het hele jaar door diverse evenementen. Zo staan er altijd een flink aantal activiteiten op het programma.

• Stamppottoernooi (januari/februari)

• Spelmiddagen voor de jeugd

• Voorjaarscompetitie

• Najaarscompetitie

• Clubkampioenschappen Enkel, Dubbel en Mix

• Tentennacht voor de basisschooljeugd

• Jong/Oud Toernooi

• Adventure activiteit voor de oudere jeugd

Natuurlijk kun je ook deelnemen aan tennislessen of gewoon lekker vrij spelen op een van onze vier banen.

De leden van de jeugdcommissie zijn: Annemarie Venekamp, Axel Hilligehekken (vz), Jeroen van der Weerd, Marcel Bommer en Marjoleine Koopman. De jeugdcommissie komt regelmatig bij elkaar om de organisatie van de verschillende activiteiten zo goed mogelijk te laten verlopen.

Het plezier in tennis staat bij ons hoog in het vaandel. We willen ieder kind op zijn eigen niveau stimuleren door aandacht te vestigen op de verschillende activiteiten binnen, maar ook buiten onze vereniging.

Via facebook ( www.facebook.com/beemstar ) en onze verenigingssite ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen.

Eventuele vragen kun je stellen via ons contactformulier (kies bij Verzenden aan: Jeugdzaken)